söndag 2 mars 2014

Skyltsöndag - thaimassage

Thaimassage på Kata Beach Resort & Spa. Jag testade aldrig massagen här eftersom jag föredrar att bli masserad inomhus i luftkonditionerade utrymmen. Manikyr och pedikyr gjordes här och resultatet blev riktigt bra och mina naglar hölls fina en längre tid. Priserna ovan är för en timmes massage.

7 kommentarer:

 1. Vilken underbar omgivning! Men jag skulle nog också vilja ha lite privacy när jag blir masserad... eller du kanske föredrar inomhus av andra skäl, vad vet jag. Det är inte speciellt dyrt, eller hur? Minns inte riktigt hur mycket en baht är värt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen förmånligt. 100 baht är 2 euro, det kostar alltså 6 euro (lite över 50 kronor) för en timmes helkroppsmassage.

   Radera
 2. Åååå jag skulle lägga mej där direkt! Tog massage alldeles vid strandpromenaden på Cypern i höstas, fantastiskt och värt varenda krona (betydligt färre än vad det skulle ha kostat här hemma). Ingen brydde sej och förresten tror jag det var nån sorts draperi som drogs mellan mej och flanörerna. Såna skyltar gillar vi!

  SvaraRadera
 3. Ooops nu såg jag vad du betalade - du milde, det var ju GRATIS!

  SvaraRadera
 4. Nej, jag skulle nog också föredra att bli masserat utan åskådare, men så otroligt billigt det är. Liiite skillnad jämfört med Stockholm.

  SvaraRadera
 5. Varför inte, när det är så billigt. Då skulle jag också passa på, men inte någon brutal thaimassage.
  Tror det blir den mjukare oljemassagen tack.

  SvaraRadera
 6. Vad härligt !! Är du i det underbara landet nu ?? Har provat massage på stranden, inomhus och några ställen till och inomhus tyckte jag nog var sämst. Massage på hotellen brukar vara dyrast om man nu kan prata om dyrt där allt är så billigt. Skönt är det hursomhelst för en stelfrusen nordbo ;-) ...ja, även för en medelhavsbo på vintern :-)

  SvaraRadera