tisdag 25 februari 2014

Nästan utan kläder

 Många, många på Phuket kör vespa utan varken hjälm eller kläder. Det sker många hemska olyckor här då trafiken är så hemsk. Vi såg en krock mellan en vespa som kördes av en thailändare (utan hjälm) och en stor, fin (hyr?)bil som kördes av västerlänningar. Det var vespan som körde in i bilen och hamnade under den. Thailändaren klarade sig bra och fick efter många försök igång sin vespa och smet genast iväg. Kvar stod västerlänningarna med en bucklig bil...


Kläder i form av märkeskopior hittar man överallt i Thailand.

Tisdagstema - Kläder

7 kommentarer:

 1. Första bilden är härligt mustig! Inga försök att dölja bilringarna och i den thailändska värmen är det fullt förståeligt! Annars är det inte svårt att hitta lämpliga "märkeskläder"!
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 2. Rolig förstabild men läskigt med tanke på att de kan vurpa och ej har något som helst skydd på sig!

  SvaraRadera
 3. Same, same som det står på en av linnena. Väldigt turistiskt och obetänksamt.

  SvaraRadera
 4. Välbekant scenario.... Tyvärr.
  Var tar allt säkerhetstänk vägen på semestern??

  SvaraRadera
 5. Ohh, det gör ont i mig att se den första bilden. Bara att köra omkull, utan att krocka, kommer att skrubba upp dem rejält. Skrubbsår gör ONT!

  SvaraRadera
 6. Gillar första bilden fotografiskt! Men säkerhetsmässigt - absolut inte! Konstigt att det inte finns något säkerhetstänk utomlands. Vi ska till Sydamerika i sommar och har blivit varnade att det är bara att glömma allt vad säkerhet heter under den perioden...

  SvaraRadera
 7. Herregud! Å på den vespan satt det ju bara två personer på. Ibland får ju barnen också "hänga på". Kulturkrock kan man väl säga.
  Men kopiorna på märkeskläderna hade jag nog spanat in lite extra.

  SvaraRadera