söndag 25 augusti 2013

SkyltsöndagNykarlebyveckan är över och avslutades igår kväll vid Tullmagasinet till tonerna av Midline. Det börjar bli kallt och mörkt på kvällarna nu då solen går ner.

Pumita är det som hittat på skyltsöndag.

6 kommentarer:

 1. Vilken läcker solnedgång! Den ser inte riktigt lika varm ut nu som de har varit i sommar. Midline? Är det lokala förmågor eller är de kända utanför Nykarleby? Jag har noll koll på finsk musik. De kanske inte ens är finländare, jag har ingen aning. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är lokala förmågor, samma band som spelade på vår 50+50-fest i somras.

   http://youtu.be/h0sy0EkdSgk

   Radera
 2. Ja, plötsligt känns det som om mörkret är på väg. Det är inte ljust på morgonen när jag vaknar längre. Blir lika överraskad varje år.

  SvaraRadera
 3. Vilken vacker solnedgång !! Midline har jag aldrig hört talas om men det finns ju så många ofta bra lokala band man inte känner till. Här på Malta känns ännu inte av att det börjar bli svalare. Snarare att jag längtar efter lite svalka. Men kylan kommer, bara lite senare hos oss.

  SvaraRadera
 4. Skylten är ok, men bild nummer 2 är nog den vackraste bilden jag någonsin sett. Den är helt enkelt en dröm. Dregel, dregel!

  Å du - visst är det mörkt vid cirka 20:30 här nere i 08, men det är fortfarande så varmt på kvällarna att man kan sitta på balkongen - utan kofta till och med. Bara en sådan sak.
  Den här sommaren är en av de bästa jag kan minnas faktiskt! Hoppas det är likadant hos dig!

  SvaraRadera
 5. vilken ljuvligt vacker bild, nr 2, för jag fråga vilket objektiv du använde till den bilden
  kramar

  SvaraRadera