lördag 27 oktober 2012

SnöSuck, snön kom igår. Det enda positiva med snön är att det blev ljusare där ute. I natt har vi haft -10,6°C och nu är det -1° och mera snö lovas idag.

Borde börja läsa boken jag fick då jag fyllde år av min mor, hörde på nyheterna igår att författaren fick Svenska Yles litteraturpris 2012. Boken heter Till dig som saknas och är skriven av Peter Sandström, hemma från Nykarleby.

5 kommentarer:

 1. Här har det varit en strålande dag utan snö.

  SvaraRadera
 2. jag gillar ju inte snö, nej, det gör jag inte, det snöade lite här under förmiddagen men det var inte något som fastnade på marken som tur är
  Sv: hahahaha - undrar hur det hade gått om någon hade tagit paketet, jag menar när det var någon helt främmande som skrev på avin
  kramar

  SvaraRadera
 3. Visst är det skönt när det blir lite ljusare men jag längtar inte efter snön. Än har det inte kommit någon här där jag bor. Hoppas det dröjer ett tag till..

  Ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 4. Ja, suck säger jag också. Men det är iaf soligt och fint. Nästa vecka blir det varmare och regn här. Vet inte om det är så mycket roligare.

  Den där boken måste jag få tag i! Läste Svenskans recension och den verkar riktigt bra. Finns inte på bibblan men om jag ber snällt så köper de nog in den. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken består av 6 noveller och jag har läst 2 nu. Jag läser mest deckare annars men den här boken är intressant för att det är en gammal klasskamrat till mig som skrivit den och jag känner igen platser i den.

   Radera