söndag 29 april 2012

TaxfreeFlygfältet i Beijing var mycket stort, det var så stort att man var tvungen att åka tåg till bagageutlämningen. Det fanns en massa butiker där men vi hade så bråttom då vi skulle hem att vi endast hann äta före det var dags att söka sig mot utgången.

Fototriss

 Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

15 kommentarer:

 1. Hmm... ute på tur?
  Flott triss.

  http://www.starbear.no/mormor/2012/04/29/fototriss-175/

  SvaraRadera
 2. Oh jaa, stort var det! Vi handlade inget heller eftersom vi reste genom Berlin och då är det svårt att ta hem det hela vägen. Och köplusten hade man ju släckt i Peking, så mycket det fanns att shoppa där!
  Ha en skön valborg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade flygbyte i Helsingfors därifrån vi flög vidare till Vasa, så vi kunde inte köpa någon taxfree wiskey. Vi hade handlat wiskey redan i Peking och packat ner det i bagaget vi checkade in.

   Ja, det fanns hur mycket som helst att shoppa i Peking och jag vill gärna dit flera gånger för att se det jag missade första gången och för mera shopping. Allt som vi shoppade passade inte då vi kom hem, sonen köpte 3 skjortor som var alldeles för små t.ex. och mina armanijeans var också för små.

   Glada Vappen!

   Radera
 3. Det verkar som de flesta har bråttom för man ser knappt några kunder ;)

  SvaraRadera
 4. Snygga bilder i din triss. Belysningen i den första är mysig!

  SvaraRadera
 5. Stor flygplats förstår jag. På en flygplats finns mycket text att läsa!

  SvaraRadera
 6. En snygg och väldigt stilren triss, vilket är en överraskning. Hade föreställt mig Beijings flygplats mera "kitschig" på något sätt, mera livlig och absolut inte så folktom och stilren. Se hur fel man kan ha - fördomar... eller;-)

  SvaraRadera
 7. Min respuls ökar hundra procent här.
  Har en helt nördig kärlek till flygplatser ;)
  Sen håller jag med 4U2 väldigt vad ödsligt det verkar.

  SvaraRadera
 8. Tur du hann ta foto där :) Finfina bilder :)

  SvaraRadera
 9. Då sparade ni en slant där:) Fina bilder hann du med att fota i alla fall!
  Svar: Vi ska åka till Marmaris i sommar!

  SvaraRadera
 10. Blev ju en snygg triss där bland taxfree-butikerna i Peking. :-) Inte så mycket folk som passar på att handla. Kanske fler som hade dåligt med shoppingtid?
  Jag väljer mittenbilden med alla olika märkesnamn. Fiffig tolkning du bjuder på. :-)

  SvaraRadera
 11. fina bilder med sammanhållen tema.
  aino

  SvaraRadera
 12. Fina bilder från ett ställe jag inte gillar. Finns det tråkigare ställen än flygplatser? Man måste ju vara där om man vill ut i stora vida världen....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jodå, visst finns det massor med tråkigare ställen än flygplatser. Jag tycker det är tråkigare att sitta i ett flygplan i många timmar än att vara på ett flygfält i ett par timmar. Jag gillade verkligen flygplatsen i Peking, det är nytt och fint och rent överallt. Men visst finns det andra flygplatser jag inte gillar som t.ex. Ahmedabads.

   Radera
 13. I sådan miljö finns det gott om texter och varumärken att fota.

  SvaraRadera