måndag 8 augusti 2011

Thailandsresan till vintern är nu bokad

Nu har vi bokat vinterns resa och den blir till Thailand för 6:e året i rad. Den här gången kommer vi att bo i Karon Beach, Phuket. De senaste 2 åren har vi flyttat på oss efter en vecka men nu kommer vi alltså att bo på samma ställe under drygt två veckor. Vi har ju några månader på oss att planera vilka utflykter vi ska göra, funderar på att eventuellt göra en övernattning på Phi Phi-öarna eller åka till Bangkok några dagar. Under första veckan brukar vi inte göra annat än att ta det lugnt, vila, sola och bada. Att hotellet ligger nära stranden är något som är mycket viktigt för oss. Vi kommer att bo på samma hotell som vi bodde på den andra vecka vid senaste resa, men nu har vi valt ett bättre och större rum med direkt utgång till poolområdet och 50 meter till stranden.

Enligt  forskningen så är de människor som har en resa att se fram emot lyckligare än de som inte har en resa inplanerad. (AB)


2 kommentarer:

 1. Hej Benita !

  Det kan nog tänkas att Du har rätt i det. Då är man ju förväntansfull.Det är alltid roligt att ha något att se fram emot.
  Vad har jag att se fram emot?.Får väl tänka till ett tag,den vackra hösten, fast jag skulle nog vilja ha lite Brittsommar innan den.
  Jag har ingen längtan bort.Merän inom Sverige/Norden.Var utomlands som ung.

  Trevlig helg.

  kram Mi

  SvaraRadera
 2. Du er heldig som har booket reisen din allerede! Så langt har ikke vi kommet...:o)

  Jeg la meg til som følger hos deg - for jeg er like glad i Thailand som deg!

  Kramar,
  Helene

  SvaraRadera