torsdag 10 februari 2011

Indigo Pearl Resort i Nai Yang

Första veckan under vår Thailandsresa bodde vi på Indigo Pearl som finns i Nai Yang, Phuket. Indigo Pearl är ett 5* lyxhotell och ett av världens mest originella designhotell byggd på en plats där en tenngruva funnits. Hotellet blev 2010 utsett till Asiens ledande designhotell av World Travel Awards.

Hotellet hade 3 pooler och 2 av dom var enbart för vuxna, ovan en av vuxenpoolerna.


Vi bodde i Plantation Villas som rummet hette och där hade vi 2 duschar en inomhus och en utomhusdusch som såg ganska rolig ut.

Sängen var mycket stor och hade otroligt mjuka och sköna madrasser. Bakom sängen (som inte syns på bilden) fanns ett litet bord med två stolar och där fanns diverse broschyrer, telefon och uttag för dator.Gratis internetuppkoppling ingick.

Före resan undrade maken om servicen på hotellet, han funderade om personalen torkar en i röven då man skiter ;). Måste säga att vi blev ganska förvånade då vi såg en telefon på ett litet bord bredvid toan, men vi testade aldrig att ringa då vi satt där. ;))

Här är en annan pool på området, den här poolen fick även användas av barn. 
Ett vattenfall finns även i den barntillåtna poolen.

I anslutning till receptionen fanns dom här soffor/sängarna som vi fick ligga i så länge vi checkade in.


Hotellet hade 6 olika restauranger och den här hette Black Ginger.

Här är vi på väg till beachen. Hotellområdet var enormt stort och grönt och fint överallt.

Vårt rum hade även en privat terrass med 2 solstolar, trädgårdsstolar och bord. Personalen på hotellet var mycket vänliga och hjälpsamma. De första dagarna skjutsade dom oss med små elbilar då vi inte hittade till vårt rum. På rummet fick vi dagligen 4 jättestora handdukar, då vi kom till poolen fick vi 4 stora poolhanddukar, blev uppassade med isvatten, frukt och kalla små handdukar att torka pannan med. Vid beachen fick vi gratis solstolar och 4 stora handdukar, isvatten och isglass. Vi trivdes mycket bra på hotellet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

2 kommentarer:

  1. Mycket trevligt att läsa/se om hotellet. Vi har bokat 2 veckor i januari 2012. Det känns som vi valt rätt??!!

    SvaraRadera
  2. Ni kommer säkert att trivas bra där.:).

    SvaraRadera