tisdag 20 januari 2009

Hemma igen

I morse kl.8.00 var vi hemma igen efter vår semester i Thailand. Bussresan från Hua Hin till Bangkok gick bra och det var intressant att se hur det såg ut längs vägen i dagsljus. Flyget gick bra till Indien och mellanlandningen gick relativt fort. Men mellan Indien och Finland så var det en man som blev sjuk på planet. Kabinpersonalen efterlyste läkare ombord bland passagerarna, men tyvärr fanns det ingen läkare ombord. Mitt i allt så såg jag på skärmen att destinationen hade ändrats till Helsingfors istället för Vasa.

Mannen som var sjuk blev så dålig att vi var tvungna att mellanlanda i H:fors. Länge tog det innan ambulanspersonalen fick ut honom ur planet och mitt i allt så försvann andre styrman, han hade fått magsjuka. Dom försökte få tag i en ny styrman och det hela tog mycket länge, det var ju mitt i natten.

Efter 2,5 timmar startade vi äntligen mot Vasa. Då vi äntligen kom till Vasa fick vi vänta länge innan resväskorna började rulla på bandet men till sist fick vi våra väskor och kunde påbörja färden hem med bil de sista 80 km. Det är skönt att äntligen vara hemma.

Andra bloggar om: , , , , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar